Kortrijkheeftwerk.be

Jobsverzekerd

Jobsverzekerd
Jobsverzekerd is een ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden in de verzekeringsbranche.

Werkzoekenden laten hun CV achter op jobsverzekerd en kunnen zelf actief zoeken naar passende vactures. Daarnaast biedt Jobsverzekerd de werkzoekenden de mogelijkheid om als eerste geïnformeerd te worden over een nieuwe passende vacature, heeft de werkzoekende de beschikking over diverse carrièretools en vinden zij uitgebreide informatie over de diverse werkgevers die zich presenteren op jobsverzekerd.

De werkgevers staat in direct contact met de werkzoekenden. Middels de bedrijfspagina kan de werkgevers de werkzoekenden kennis laten maken met zijn onderneming. Op de bedrijfspagina vind de werkzoekenden informatie over de achtergrond, de cultuur, de loopbaanontwikkelingen en de openstaande vacatures binnen de betreffende werkgever. De bedrijfspagina biedt de werkgevers ook de gelegenheid om de werkzoekende middels foto's, een video of een wiqet kennis te laten maken met zijn of haar toekomstige collega's.

Daarnaast zijn er voor de werkgever nog andere vormen van employer branding mogelijk door het plaatsen van een topvature of een target vacaturemail. Jobsverzekerd bied de werkgever een krachtig middel om gericht en tegen lage kosten te adverteren en met minimale inspanning een groot landelijk bereik te behalen.

Het is de ambitie van Jobsverzekerd om dé vacaturesite te zijn in de verzekeringsbranche. De snelste en efficiëntste manier voor de juiste match!
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Jobconcept NV Crossfield ISS Belgium Studenten/Etudiants Matchpartner Zorg en Welzijn AlphaZ CPM Jobs België Bimona Nexus Retail Angels - Top Search Automotive Vacaturebank Target IT Retail Angels - Sales & Marketing Fizzle Steyaert Management Services ENG Connect bvba Martens & Brijs nv Retail Angels - Shopmanagers 24People Redvice Exitss Zeb Newroadz BV