Kortrijkheeftwerk.be

Jobconcept NV

Jobconcept NV

Toe aan een volgende stap in jouw carrière ? Bekijk onze actuele vacatures in jouw regio . Onze praktijkervaring, kennis van de lokale arbeidsmarkt en de bedrijfscultuur van onze klanten maakt van Jobconcept de specialist in het rekruteren en begeleiden van talentvolle professionals die over een werk- en denkniveau beschikken van een bachelor, master of ingenieur.

Wat heeft Jobconcept te bieden?!
Jobconcept is een oplossingsgerichte en professionele organisatie die bemiddelt in Talent. Want talent op de juiste plaats is de beste start voor succes en plezier op het werk. Met onze eigentijdse en doortastende aanpak zijn we voor heel wat bedrijven een strategische HR partner op het vlak van werving [amp] selectie, uitzendarbeid , HR Advies, testen en assessment . Waarbij we verder kijken dan opleiding en werkervaring of takenpakket en functieprofiel. Wij kijken naar de mens achter de kandidaat en naar de bedrijfscultuur achter de organisatie. Met een professionele werkwijze en een duidelijke kernwaarden .
Onze focus richt zich op wat werknemer en werkgever elkaar kunnen bieden. En dat is vaak veel meer dan op het eerste gezicht uit een advertentie of een CV blijkt.

Jobconcept…de weg naar Talent!
Voor wie echt talent zoekt , is de markt van vraag en aanbod momenteel behoorlijk krap. Het vinden van de ideale kandidaat is niet eenvoudig. Waar en hoe kan ik mijn doelgroep bereiken? Jobconcept investeert in uw zoektocht! Wij hanteren een mix van instroomkanalen om voor uw bedrijf het juiste talent te selecteren. Het is een succesvolle search benadering waarbij wij optimaal gebruik maken van onze verschillende partners , marktkennis, databases, netwerken en van social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ISS Belgium Bedienden/Employés Job Genius BE Netwerkt werving & selectie Equip Interim 24People AlphaZ Retail Angels - Top Search S. Leclère & consultants ENG Connect bvba RS Lifestyle Recruitment Retail Angels - Sales & Marketing Newroadz BV Exitss Automotive Vacaturebank Accord Group