Kortrijkheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

Leclère & consultants

Leclère & consultants

Notre cabinet de Recrutement et S√©lection s‚Äôadapte √† vos besoins et offre √©galement des services √† certains moments de votre proc√©dure de s√©lection. Ces formules sp√©cifiques sont utilis√©es afin de mesurer le potentiel de d√©veloppement des candidats dans le but d‚Äôune promotion, d‚Äôune mobilit√© interne ou d‚Äôun engagement externe. En fonction de la formule choisie, diff√©rents outils peuvent √™tre utilis√©s, tels que l‚Äôinterview approfondie, les √©preuves de personnalit√©, (qui peuvent √™tre effectu√©es on line pour plus de facilit√©) et des jeux de r√īles.
Martens & Brijs nv

Martens & Brijs nv

Een team van gedreven, hands-on HR-adviseurs. Specialisten in direct search, werving en selectie, assessment, training/coaching en HR-consulting. Engagement, drive, een passie voor ons vak. Onze focus is uw ontwikkeling.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Netwerkt werving & selectie

Netwerkt werving & selectie

Als je een baan zoekt waarin je jouw achtergrond in de autobranche kunt gebruiken ben je bij Autobanen Werving en Selectie aan het goede adres. Autobanen is specialist in de werving en selectie van kandidaten op MBO, HBO en WO-niveau voor de autobranche en leasebranche.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.
Nexus

Nexus

NEXUS staat voor logistiek interim management, project sourcing, supply chain consultancy en high level search & selection en werkt met een netwerk van specialisten om van uw supply chain een value chain te maken! Nexus is m.aw. een flexibele HR business partner met een volledige focus op Supply Chain & process improvement functies.
ORBID HR Services

ORBID HR Services

Omdat ORBID altijd de kant van de klant kiest, plaatsen we op onze website, naast onze eigen ORBID vacatures, ook alle vacatures bij onze klanten waarvoor ORBID HR Services ingeschakeld wordt. Bedrijven vragen ons om vanuit onze expertise geschikte kandidaten te vinden. We doen dat weloverwogen en na een grondige screening van de functie-inhoud. Samen met het bedrijf maken we een functieprofiel en bepalen we het ideale wervings- en selectietraject.
Orpsy BVBA

Orpsy BVBA

Een persoonlijke benadering stellen we voorop, zowel naar onze klanten toe als naar kandidaten. Door onze beperktere omvang slagen we er in effectief maatwerk te bieden. Geen strikt vastgelegde geijkte procedures, maar ruimte voor overleg staat bij ons centraal.
Partena ziekenfonds en partners

Partena ziekenfonds en partners

Bij Partena staan kwaliteit en contact met de klant voorop. Dat kan alleen dankzij onze enthousiaste medewerkers. Gedreven, competente mensen die doelgericht werken en zich met de glimlach inzetten voor onze klanten. Mensen zoals jij... In ruil biedt Partena je een respectvolle, duurzame job met tal van doorgroeimogelijkheden bij een onderneming die trots de kwaliteitslabels ‚ÄėBeste Werkgever‚Äô en ‚ÄėInvestors in People‚Äô draagt. Dit bewijst dat je bij Partena goed opgeleid, gehoord en gewaardeerd wordt, en bij ons elke dag weer met evenveel zin je job kunt doen. Ook dat is kwaliteit!

Onze klanten

Zeb Automotive Vacaturebank Hoek Consultants B.V. Partena ziekenfonds en partners Retail Angels Fern Valley Accord Group BK2 Fizzle RETAILAngels Target IT ENG Connect bvba Crossfield DCP Belgi√ę Jobconcept NV Martens & Brijs nv Retail Angels - Sales & Marketing Arcadius 24People