Kortrijkheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

ENG-Connecting bvba

ENG-Connecting bvba

Het werven, selecteren en flexibel inzetten van personeel in de breedste zin van het woord, daar gaat het om bij ons. Er is een grote verscheidenheid aan detacheringsvarianten, zoals project-detachering, detachering met overname (deta-vast), uitgetelde selectie & werving, freelancers, zzp-ers,….
Etown Werving & Selectie

Etown Werving & Selectie

ETown is een professioneel werving- & selectiebureau dat zich concentreert op de arbeidsmarkt in Zuid-Oost Brabant.
Experience-it

Experience-it

Experience detacheert, werft & selecteert alleen de beste professionals op het gebied van IT, Finance, HRM en Legal. Onze toppers hebben minimaal 5 jaar ervaring in hun specifieke vakgebied en kiezen bewust voor het detacheringsvak of een vaste baan.
Fern Valley

Fern Valley

Fern Valley is a truly innovative Clinical Research Services organization. We provide integrated Services & Solutions aligned to the needs of our customers.
Fizzle

Fizzle

Sprankelende profielen. Schitterende resultaten. Sales talent in België, daarvoor moet u bij Fizzle zijn. Fizzle biedt u sprankelend efficiënte oplossingen voor al uw sales vragen.
Heiwegen Consultancy België

Heiwegen Consultancy België

Heiwegen Consultancy is al sinds 1992 dé specialist op het terrein van HRM-dienstverlening voor de automotive-branche. Opdrachtgevers bevinden zich in alle sectoren van de bedrijfskolom van zowel personenwagens als bedrijfswagens.
Hoek Consultants B.V.

Hoek Consultants B.V.

Hoek Consultants aanvaardt en vervult Executive Search opdrachten voor toonaangevende organisaties (variërend in grootte) die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment.
Horecapartners

Horecapartners

Al meer dan 20 jaar staat Horeca Partners binnen de hotelsector bekend als de meest uitgebreide aanbieder van horecagerelateerde diensten. We werken zowel voor de hospitality sector (hotellerie, catering, restaurants) als voedingsbedrijven en de vrije-tijdsector. Samen met onze partners hebben we een belangrijke marktpositie verworven in volgende domeinen : rekrutering en selectie op managementniveau, overnames, trainingen, haalbaarheidsstudies, managementadvies en studiebureau.
HR FLUX

HR FLUX

HR Flux is een consultancykantoor dat put uit een brede en jarenlange expertise. HR Flux kan tevens terug vallen op een professioneel en up-to-date netwerk van bedreven consultants, elk specialist binnen hun vakgebied. Als resultaatgerichte HR specialist staat bij HR Flux een betrokken samenwerking centraal zowel met werkgevers als met de kandidaat. In onze benadering vinden we het belangrijk transparant te communiceren vanuit wederzijds respect en engagement
Job Genius BE

Job Genius BE

http://www.yourit.nl/jobge1
Jobconcept NV

Jobconcept NV

Jobconcept is een oplossingsgerichte en professionele organisatie die bemiddelt in Talent. Want talent op de juiste plaats is de beste start voor succes en plezier op het werk. Met onze eigentijdse en doortastende aanpak zijn we voor heel wat bedrijven een strategische HR partner op het vlak van werving & selectie, uitzendarbeid , HR Advies, testen en assessment.
Jobsverzekerd

Jobsverzekerd

Jobsverzekerd is dé vacaturesite voor de verzekeringsbranche. Werkgevers zoeken jou. Laat je gevonden worden door je CV achter te laten op jobsverzekerd.be!
Jobsverzekerd België

Jobsverzekerd België

Jobsverzekerd is dé vacaturesite voor de verzekeringsbranche. Werkgevers zoeken jou. Laat je gevonden worden door je CV achter te laten op jobsverzekerd.be!

Onze klanten

Redvice ENG Connect bvba Equip Interim 24People Together Abroad ENG-Connecting bvba Retail Angels - Sales & Marketing Matchpartner Zorg en Welzijn Health Care Management ISS Belgium Studenten/Etudiants Amon Consultants Makkie cvba AValue JD Sports Bimona Netwerkt werving & selectie Jobsverzekerd Style counsel Automotive Vacaturebank Retail Angels - Shopmanagers Zeb