Kortrijkheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

24People

24People

24People heeft een uniek concept en staat bij onze kandidaten en klanten te boek als het bureau dat ambities samenbrengt. Wij vinden talent dat precies aansluit op de ambities van de klant, omdat wij de markt vanuit de eerste hand kennen. Met vakspecialisten uit verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de ambities van de kandidaat, als voor de ambities van de opdrachtgever. Wij beschikken over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee landelijk dekking.
Accord Group

Accord Group

Accord Group ambieert de onbetwistbare leider te zijn op vlak van executive management oplossingen: executive search, interim management, assessment & development, board & management review, compensation consulting, executive coaching, organisatie ontwikkeling.
AgriFoodMatch Belgiƫ / Belgique

AgriFoodMatch Belgiƫ / Belgique

AgriFoodMatch is een agrarische en food jobsite. Deze vacaturesite is bestemd voor hoger opgeleide agri- en bioprofessionals die een nieuwe job zoeken in de agri- en foodbusiness in Belgiƫ. Bij AgriFoodMatch vindt u uitsluitend actuele vacatures en jobs van zowel producerende als toeleverende bedrijven in de landbouw, tuinbouw en voedingsindustrie in heel Vlaanderen en Walloniƫ.
AgriFoodMatch BV

AgriFoodMatch BV

AgriFoodMatch is een vacaturebank voor de agrarische en food sector. Deze vacaturesite is bestemd voor hoger opgeleide agri- en foodprofessionals, die een nieuwe baan of job zoeken in de voedingsindustrie, agribusiness, landbouw of tuinbouw in Nederland. Bij AgriFoodMatch vindt u uitsluitend actuele vacatures, jobs en banen van zowel producerende als toeleverende bedrijven in de landbouw, tuinbouwsector en voedingsmiddelenindustrie.
AgriMatch Belgiƫ / Belgique

AgriMatch Belgiƫ / Belgique

AgriMatch is de agrarische en food jobsite van BelgiƃĀ«. Deze vacaturesite is alleen bestemd voor hoger opgeleide agri- en bioprofessionals die een nieuwe baan zoeken in de agri- en foodbusiness in BelgiƃĀ«.
Amon Consultants

Amon Consultants

Amon, gevestigd in Gent en opgericht in 2007, is een snel groeiende en vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in Executive search, Recruitment, HR advies en Coaching voor IT omgevingen. Amon is vaste business partner van heel wat bekende multinaltionals en KMO's. IT evolueert voortdurend.
Automotive Vacaturebank

Automotive Vacaturebank

In Ć©Ć©n oogopslag zien welke Automotive vacatures en nieuwe banen er in jouw regio zijn? En hier ook nog snel en makkelijk op kunnen reageren?
AV Werving & Selectie

AV Werving & Selectie

Commerciƫle mensen zijn succesvol als ze ingezet worden in een omgeving waar hun kwaliteiten het best tot hun recht komen. En daar zorgen wij iedere dag voor. Dit doen wij middels grondige werving-en-selectietrajecten. Met onze uitgekiende wervingscampagnes bereiken wij de juiste mensen. Door persoonlijke, positief kritische interviews en de inzet van testen en assessments weten wij precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat zijn of haar individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. Zowel sollicitanten als werkgevers kunnen rekenen op ons vakkundige advies: helder, direct, persoonlijk en realistisch. Het geeft net dat steuntje in de rug om de juiste koers te bepalen.
Bapas

Bapas

BAPAS ā€“ Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie helpt bedrijven en organisaties beter te presteren, door het vinden, beoordelen en selecteren van medewerkers, het optimaal benutten van talent en het adviseren en toerusten van het management.
BK2

BK2

CPM Jobs Belgiƫ

CPM Jobs Belgiƫ

Bij CPM ben je daar waar de klant is. On the field, zoals wij dat noemen. Met name op de winkelvloer, bij horecaondernemingen, op beurzen en op bezoek bij bedrijven. Eigenlijk overal waar producten en diensten worden aangeboden.
DCP Belgiƫ

DCP Belgiƫ

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Onze klanten

Retail Angels - Shopmanagers Mobilityjobs RS Lifestyle Recruitment Sportvacature.be Exitss HR FLUX AgriMatch Belgiƫ / Belgique ENG Connect bvba Matchpartner Zorg en Welzijn Jobconcept NV Arcadius Hoek Consultants B.V. Bimona AValue Nexus RETAILAngels ISS Belgium Studenten/Etudiants Technical Forces