Kortrijkheeftwerk.be

CPM Jobs België

CPM Jobs België
Dat is fieldmarketing. Gericht op het verbeteren van de verkrijgbaarheid, presentatie en promotie van producten en diensten. Met als doel de verkoop te bevorderen.

CPM is de nummer één in België op het gebied van fieldmarketing. We zijn een snelgroeiende en internationale organisatie. Sinds 1994 actief als dusdanig, waar we dagelijks werk bieden aan meer dan 30 medewerkers op ons hoofdkantoor in Brussel en zo’n 60 mensen in het veld. Daarnaast hebben we circa 300 mensen in onze flexpool. Bij CPM vertegenwoordig je de grootste, bekendste en meest succesvolle bedrijven van België. Je kunt aan de slag in onder andere:

- sales
- auditing
- merchandising
- sampling
- demonstraties
- degustaties

CPM International heeft vestigingen in bijna 20 Europese landen en circa 20.000 medewerkers werkzaam in Field & Contact Center. Buiten Europa zijn er vestigingen in oa. Australië, India, China, Vietnam en de Verenigde Staten.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ENG-Connecting bvba Direct Search Zeb AgriFoodMatch België / Belgique Martens & Brijs nv Partena ziekenfonds en partners Nissan Automotive Vacaturebank AV Werving & Selectie Horecapartners AlphaZ TTA International Conversion Talent Werken bij Rentokil Initial ISS Belgium Studenten/Etudiants Fizzle S. Leclère & consultants Amon Consultants Retail Angels - Shopmanagers Nexus