Kortrijkheeftwerk.be

TTA International

TTA International

Projecten
TTA werkt op gebied van automotive en techniek, aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. We zijn vrijwel voortdurend bezig ons team uit te breiden en daarom bijna altijd op zoek naar nieuw personeel.

Vacatures
Via deze website krijgt u inzicht in ons aanbod van vacatures. Mocht uw ideale vacature er niet direct tussen staan, dan vernemen we graag uw eisen en brengen we u geheel vrijblijvend op de hoogte wanneer we wel een passende vacature hebben.

Join a world-class team of training, learning systems and engineering professionals

TTA is een bedrijf van wereldklasse als het gaat om dienstverlening, waar de mensen ertoe doen en waar de medewerkers het verschil maken. De mensen van TTA zijn dynamisch, enthousiast en hebben passie voor hun vak. Dit maakt dat TTA door onze klanten zeer wordt gewaardeerd.

Bij TTA werk je in een professionele, internationale omgeving waar we open staan voor een open houding, samenwerking en humor. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van training, ontwikkeling, engineering, projectmanagement en detachering.

Ons vakgebied is constant in beweging en vraagt daarom de nodige flexibiliteit. Daarom bieden wij mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ons team bestaat uit nationale en internationale medewerkers waaronder beginnende en ervaren professionals. Wij zijn groots in wat we doen maar klein genoeg om iedere medewerker persoonlijke aandacht te geven.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Equip Interim Heiwegen Consultancy België Horecapartners Retail Angels - Shopmanagers RETAILAngels RS Lifestyle Recruitment Retail Angels - Sales & Marketing CPM Jobs België Automotive Vacaturebank TTA International Style counsel BK2 JD Sports ENG Connect bvba Jobconcept NV ENG-Connecting bvba Target IT AValue