Kortrijkheeftwerk.be
Vacatures
inVlaanderen
inTielt

Heiwegen Consultancy België

Heiwegen Consultancy België

De persoonlijke kenmerken van onze consultants zijn: academische opleiding, ruime managementervaring, brede praktijkkennis van organisatie- en bedrijfsvoeringsvraagstukken, praktische en resultaatgerichte instelling, verstand van de automobiel sector en de essentie van de juiste mensen op de juiste plek voor het realiseren van uw doelstellingen.

Onze recruitmentspecialisten gebruiken diverse bronnen voor het vinden van de geschikte kandidaat. Zij maken hierbij natuurlijk gebruik van de database van Heiwegen Consultancy. Daarnaast gebruiken zij onder andere diverse netwerken en bestanden op het internet. Onze recruitmentspecialisten zijn op de hoogte van de modernste zoektechnologieën. Zij leggen ook vaak het eerste contact met de kandidaat.

Onze psychologen maken gebruik van gevalideerde en betrouwbare testinstrumenten. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van alle assessments binnen Heiwegen Consultancy en de rapportage daarover.

Ons Office Management is de centrale spil van de organisatie. Zij zorgen voor de communicatie tussen opdrachtgevers, kandidaten en Heiwegen Consultancy. Bij de assessments begeleiden zij de kandidaat gedurende het ochtendgedeelte.

Werkwijze Heiwegen Consultancy
Professioneel, positief kritisch, integer, kwaliteitsbewust, pragmatisch en snel. Dat zijn de kernwoorden van Heiwegen Consultancy. Of het nu gaat om een recruterings- en selectieprocedure of een ontwikkelingsvraagstuk, deze uitgangspunten zijn voor ons essentieel. Wij doen niet altijd wat de klant vraagt, maar willen graag doen wat voor de klant nodig is. Naar kandidaten zijn we objectief. Als wij geen goede “match” zien, zeggen we het ook eerlijk. Wij hebben er ook belang bij dat een kandidaat later terugkijkt op een succesvolle samenwerking met Heiwegen Consultancy, dat hem/haar goed heeft geadviseerd bij de juiste keuze voor een organisatie en functie.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Retail Angels - Executive search Exitss Jobconcept NV AgriMatch België / Belgique Horecapartners Accord Group Retail Angels - Sales & Marketing RETAILAngels Crossfield DCP België Retail Angels RS Lifestyle Recruitment Sportvacature.be Martens & Brijs nv S. Leclère & consultants 24People Talent4Retail Together Abroad AV Werving & Selectie Redvice Newroadz BV