Kortrijkheeftwerk.be

Amon Consultants

Amon Consultants

Missie

  • Elke dag elkaar inspireren en mensen samenbrengen. 

  • Door gedrevenheid en ondernemerschap uitblinken als Business Partner voor Rekrutering [amp] Selectie, Executive search, HR Advies en Coaching bij IT-dienstverleners [amp] IT-afdelingen van KMOÂ’s en grote bedrijven in Vlaanderen en Brussel.

Visie 

  • Een gedegen kennis van HR Management en Coaching zijn van groot belang in complexe, snel veranderende IT omgevingen 

  • Doelgericht netwerken, een directe en persoonlijke benadering van kanidaten, zijn bepalende factoren voor succesvol aantrekken van IT talent. Daarom hebben we gekozen voor gespecialiseerde units: IT Professionals - IT Management - IT Sales

Ervaring

In de snel groeiende IT-markt geniet Amon een stevige reputatie. En dat is niet toevallig. Onze medewerkers bezitten een diepgaande marktkennis en HR-ervaring. Voor elke IT-niche hebben we bovendien gespecialiseerde consultants in huis. Hij/zij voelt uw noden en de mogelijkheden perfect aan. Kortom, onze mensen weten in welke richting ze moeten sturen om een optimaal resultaat te bereiken.
Call IT experience!

Vertrouwen

Kennis begint met inzicht. Vooraleer onze consultants uw behoeften invullen, willen we u daarom eerst beter leren kennen. Pas als we één zijn met uw onderneming of met uw loopbaanverwachtingen, kunnen we een match vinden die écht aan uw verwachtingen voldoet en op de lange termijn de ideale oplossing betekent. Via deze way of working streven we naar duurzame vertrouwensrelaties. Met de kandidaat. Met de klant. Met resultaat.
You can trust IT!

Toewijding

Niets moeilijker dan in de door schaarste en specifieke profielen gekenmerkte IT-markt de witte raaf te vinden. Onze specialisten onderhouden echter een netwerk van uitstekende contacten. Zo komen we in geen tijd de juiste mensen op het spoor. Maar daar stopt het niet. Tijdens de selectie en de inlooptijd genieten kandidaten een individuele begeleiding. Tegelijk krijgen klanten professionele ondersteuning en advies bij de uitbouw, optimalisatie en het operationeel beheer van hun HR-beleid. Noem het een geïntegreerde aanpak. Een all-in service. Toewijding.
IT's an integrated business!

Ondernemerschap

Tijdelijke oplossingen zijn niet aan ons besteed. Wij kijken vooruit en gaan voor een vaste relatie. Daar komt iedereen sterker uit. U kan zich helemaal concentreren op uw activiteiten. Ondertussen verzekert Amon met een geïntegreerde dienstverlening de continuïteit in uw onderneming of in uw loopbaan. Proactief. Welke richting u ook wil uitgaan.
We know the way IT works!

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ORBID HR Services BK2 Retail Angels - Shopmanagers AgriMatch België / Belgique Crossfield VeroTech Werken bij de overheid Jobconcept NV Retail Angels RETAILAngels Partena ziekenfonds en partners HR FLUX Sodeva Consulting & Development JD Sports Conversion Talent AgriFoodMatch België / Belgique Bapas Nexus Accord Group RS Lifestyle Recruitment TTA International Target IT